De stageperiode voor de 2de jaars is 30-8-2022 tot 3-2-2023!

2e jaars Stage / BPV

Eerste keer op stage

In het begin van het tweede schooljaar ga je 20 weken op stage. Dit is een totaal andere ervaring dan die je gewend bent op school. Je zal veel minder aandacht krijgen van onze docenten. En je hebt het idee dat je er een beetje alleen voor staat. Dit is ook wel een beetje de bedoeling van stage lopen, zelfredzaamheid en een beroepshouding aanleren in de beroepspraktijk. Uiteraard staan de docenten wel voor je klaar, maar zal je zelf contact moeten opnemen met ons. Elke twee weken is er zelfs een verplicht mailtje met je ervaringen van de weken ervoor.
Alles is beschreven in ons stagewerkboekje.

Stage werkboek
Stagevoorlichtingsavond

Wederom een informatieve bijeenkomst

Elk jaar organiseren wij een Stage/BPV informatieavond voor zowel jou als je ouders/verzorgers. Er komt veel op je af, en daarom vinden wij het belangrijk dat wij genoeg stilstaan bij het traject naar het moment waarop je daadwerkelijk stage gaat lopen. Het is belangrijk dat je de juiste informatie hebt, maar dat je ook geholpen wordt met het vinden van een stageplaats waar je het naar je zin hebt. Want alleen dan zal je veel leren. Indien jij en je ouders/verzorgers niet bij de informatieavond hebben kunnen zijn kun je alsnog de informatie bekijken. Want wij zullen IT&Media niet zijn als wij onze evenementen ook niet zelf zouden filmen, met dank aan de studenten en medewerkers van ons eigen onderwijsleerbedrijf Emphasis! Klik op het plaatje hiernaast om naar de opname te kijken.

Heb je een stage gevonden?

Dan kan je door de POK aanvraag te doen ook een stagecontract aanvragen. Vul het formulier helemaal in en mail het naar je pvogelaar@davinci.nl. Dan zal je aanvraag worden gecontroleerd en indien goed bevonden ook worden verwerkt. Je krijgt een bevestiging in de mail. Je POK (Praktijk OvereenKomst) zal met de post naar het stagebedrijf worden gestuurd.

POK aanvraag
Stage / BPV

Vraag het aan Peter

Tijdens je schoolperiode loop je twee keer stage. De eerste keer is in het begin van het tweede studiejaar. Daarnaast doe je je eindexamen ook bij een (stage)bedrijf. Zo heb je al een behoorlijk netwerk opgebouwd nog voordat je een diploma hebt. Wil je meer weten over stage dan kan je Peter Vogelaar (onze stagecoördinator) mailen.

Klik hier om vragen te stellen over je stage