Locaties van onze opleidingen

  • Dordrecht
  • Gorinchem

Op de locatie Dordrecht worden de opleidingen : Mediavormgever, Ruimtelijk vormgever, Mediaredactiemedewerker, Mediamanager en Allround medewerker AV-productie aangeboden. Op de locatie Gorinchem wordt alleen de opleiding Mediavormgever aangeboden. (Aankomend schooljaar 2022-2023 start deze opleiding helaas niet in Gorinchem, maar ben je uiteraard welkom in Dordrecht)

Locatie Dordrecht

Onze locatie in Dordrecht bevindt zich op het Leerpark. Ons gebouw heet Azzurro en is op onderstaand kaartje aangegeven in de rode cirkel.

Klik hier voor de locatie in Google Maps

Leerpark in vogelvlucht

Wij hebben het Leerpark gedigitaliseerd en door op onderstaande knop te klikken kan je online al even over het Leerpark 'lopen'.

Klik hier voor het Leerpark in vogelvlucht

Locatie Gorinchem

Deze locatie is wat kleinschaliger en huisvest allerlei opleidingen van het Da Vinci College. Je kunt onze lokalen vinden door op de begane grond de gang rechts in te lopen.
Wij zitten samen met de Applicatieontwikkelaars en ICT beheer opleidingen bij elkaar. Op deze manier worden er ook vaak lessen samen gegeven. Aankomend schooljaar zullen wij alleen niet de opleiding Mediavormgeven starten in Gorinchem. Uiteraard wel de andere ICT en Software Developer opleidingen.

Klik hier voor de locatie in Google Maps