Introductieweek


Kennismaken!

We hebben een prachtig programma gemaakt waar wij ook rekening houden met eventueel veranderende situatie ivm Corona. Vanwege de veranderende omstandigheden willen wij nog geen definitief programma communiceren, hou deze website dus in de gaten.

Maar wat gaan wij doen?

De start van het nieuwe schooljaar voor 1e-jaars is dinsdag 30 augustus 2022. Voor de 3e- en 4e-jaars is dat maandag 29 augustus 2022. Alle activiteiten vinden plaats in het gebouw Azzurro.
De eerste dagen zijn om kennis te maken met elkaar en je klas. Voor de 3e- en 4e-jaars zal deze week vooral in het teken staan om de stage-ervaringen met elkaar te delen en het 'school-leven' weer op te pakken.
Het programma van de introductieperiode publiceren we op deze website, zodat je weet wat je kunt verwachten. Houd deze website dus goed in de gaten.

Maandag 29 augustus start de introductiedag voor 2e-jaars.
LET OP: Dit is ook voor alle 2ejaars studenten. Ook voor de studenten die nog geen stageplek hebben. Deze studenten krijgen dan de laatste instructies voor hun stage. En indien je geen stage hebt weten te vinden krijg je dan te horen wat het programma voor jou wordt.

Je kan ook even kijken bij de startbrieven die wij bij de documenten hebben geplaatst. Daar staat precies in wanneer en waar je wordt verwacht.

Klik hier voor de startbrieven.

De introductiedagen, informatief en leuk

De introductiedagen voor de 1e-jaars zijn van maandag t/m vrijdag. In die dagen bieden wij alle informatie die je nodig hebt om te kunnen starten met je opleiding en is er ook ruimte voor leuke activiteiten om staan allemaal in het teken van elkaar leren kennen.

Programma eerste week

Programma in gebouw Azzurro:
Maandag 29 augustus

Dinsdag 30 augustus

Woensdag 31 augustus

Donderdag 1 september

Vrijdag 2 september

De exacte invulling van het programma horen jullie op de eerste introductiedag.

Ben je tweedejaars en heb je een stage gevonden?

Dan start jouw schooljaar met een gezamenlijke bijeenkomst op maandag 30 augustus om 10.00 uur in Azzurro. Je krijgt dan de laatste instructies en tips om de stage zo goed mogelijk te doorlopen.

Heb je nog geen stagecontract gekregen, maar wel aangevraagd? Stuur dan even een mail naar je 'oude' SLB'er.

Heb je nog geen stagecontract aangevraagd?

Dan kan je die aanvraag doen door het formulier helemaal in te vullen en mail het naar je 'oude' SLB'er. Dan zal je aanvraag worden gecontroleerd en indien goed bevonden ook worden verwerkt. Je krijgt een bevestiging in de mail. Je POK (Praktijk OvereenKomst) zal met de post naar het stagebedrijf worden gestuurd.

POK aanvraag

Ben je tweedejaars en heb je geen stage gevonden?

Het kan op het moment lastig zijn om een stage te vinden. Door het COVID virus hebben veel bedrijven andere prioriteiten en mogelijk heb je daarom nog geen stage kunnen vinden. Het kan ook zijn dat je wat achterstand hebt opgelopen door het afstandsonderwijs. Onze BPV Coördinator kan je helpen om alsnog een geschikte stage te vinden. Je moet natuurlijk zelf ook aan de bak door bijvoorbeeld in de zomervakantie gewoon door te solliciteren! Je wordt maandag 30 augustus om 10:00 verwacht op school in gebouw Azzurro. Daar krijg je van Peter Vogelaar je verdere instructie.

Blijf zoeken op stagemarkt