Ouderavond Design en Media

Welkom!

Van harte welkom bij de ouderavond van de Design & Media opleidingen in Dordrecht en Gorinchem.

Vanavond gunnen onze eerstejaars studenten, onder begeleiding van een aantal docenten, jullie een blik in hun ‘studiewereld’.

Inmiddels is er driekwart jaar voorbij en staan zij te trappelen om, d.m.v. workshops en presentaties, jullie een impressie te geven van de opgedane skills. En dat zijn er al best veel.

Wij zijn enorm trots dat onze studenten hun kennis nu al willen en kunnen delen. Precies in lijn van onze onderwijsvisie. De student staat te allen tijde centraal. Zo ook deze ouderavond.

Maar dat is nog niet alles, onze Stagecoördinator Peter Vogelaar vertelt jullie het een en ander over het komende stagetraject. Deze stageperiode van 20 weken (aan het begin van het nieuwe schooljaar), vergt een goede voorbereiding en daar hebben wij ook jullie hulp bij nodig. De ervaring leert dat support vanuit thuis heel belangrijk is.

Kortom: Een leuk dynamisch programma, helaas dit jaar helemaal online, maar desalniettemin wordt het even leuk!

Kijk, doe mee en geniet.

Team en studenten Design & Media

Programma

SLB’ers en groepen voorstellen.

Stage / BPV

tekst

Workshops

Wij hebben een aantal leuke workshops en presentaties voor iedereen voorbereidt…. er is een presentatie van onze mediaredactiemederkers en mediamanagers, een leuke photoshop workshop waar de studenten u meenemen in de wondere wereld van het ……. (foto retoucheren?) …. En uiteraard is er ook een dimension workshop, waar de studenten samen met u ….(?)…. En als slot nog een Photoshop workshop waar studenten …. (?)….

Klikt u dus op een van de hieronderstaande knoppen en dan komt u automatisch in de gekozen workshop.

Sluit deze website niet, want aan het eind van de workshop verzamelen wij weer in de algemene bijeenkomst die via deze website weer te benaderen is, of met de link die u heeft gekregen in de uitnodiging.

De workshophouders zullen de link ook met u delen aan het eind van de workshop.

Voor nu: Klik nu een workshop of presentatie aan naar keuze.

Heel veel plezier!