Bedankt!

Het jaar 2020 is een bijzonder jaar geweest. We kregen allerlei regels en beperkingen opgelegd die effect hebben op ons leven. Zowel thuis, op school als op stage. Het is voor iedereen een erg lastige tijd en een hele uitdaging om focus op de studie of het werk te houden.

Ons hele team doet daarom extra zijn best om iedereen in deze gekke periode te begeleiden, om alle vragen te beantwoorden en vooral om goed onderwijs te bieden. Dit is niet altijd makkelijk gezien de situatie waarin wij ons bevinden. Maar, met ieders medewerking en hulp maken we er het beste van. Wij zien dat we met de juiste inzet er samen voor kunnen zorgen dat iedereen de opleiding goed doorloopt, met weinig of geen studievertraging. Wij hopen dan ook dat iedereen gemotiveerd blijft en, ondanks sommige lastige momenten, mee blijft doen met ons onderwijsprogramma.

Ook met de hulp uit het bedrijfsleven in de vorm van stageplaatsen en/of projecten zijn wij enorm blij in deze tijden. Dank voor jullie betrokkenheid!

In ieder geval wil ik dus iedereen namens het hele team van Design & Media bedanken voor jouw hulp, inzet en begrip in de afgelopen maanden.

Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en hopen je in het nieuwe jaar gezond en wel weer (online) terug te zien.

Met vriendelijke groet,

Janne van Wouwe
Domeinleider

Onze kerstkaart is dit jaar ontworpen door onze eerstejaars student Calista Monster.