Ouderavond eerstejaars

Helaas, gemist!

Maar geen zorgen, wij hebben een opname van de ouderavond gemaakt.

Op 15 oktober was u vanaf 18:45 welkom op onze online ouderavond.

Een aantal spelregels;

  • Zet de camera en microfoon tijdens de presentatie uit aub.
  • Vragen kunnen via de chat worden gesteld
  • Na de presentatie is er ook genoeg ruimte voor vragen die u dan kunt stellen.
  • Heeft u vragen specifiek aan een mentor/SLB’er, dan kunt u deze vraag mailen via de 1e jaars mentor pagina.
Online ouderavond - 15 oktober 19:00.

De start van dit schooljaar was er een als geen ander, en het was (en is) nog steeds enorm wennen. Wij willen u daarom als ouders en verzorgers dan ook graag vroeg in het jaar informeren over hoe wij het onderwijs organiseren.

En bij deze willen wij u, als ouders en verzorgers van onze eerstejaars studenten, uitnodigen om op 15 oktober samen met de studenten uit leerjaar 1 onze online ouderavond te bezoeken.

Het hoe en wat?

Wij zullen dus op deze pagina op 15 oktober om 19:00 een link plaatsen waar u op kunt klikken en dan wordt u uitgenodigd in een Microsoft Teams 'chatroom'.
In deze chatroom zullen wij ons allemaal verzamelen en zal er een online programma verzorgd worden waarin wij u onder andere mee willen nemen naar hoe wij ons onderwijs geregeld hebben. Wij willen u ook uitleggen waarom wij het zo regelen. Ook wil ik u uitleggen waarom we ook u(w hulp) hierbij nodig hebben!

Daarnaast willen wij u ook graag een kijkje geven in de wereld van onze studenten en u meenemen in de belemmeringen en voordelen van het afstandsonderwijs. Daar kleven een aantal voordelen, maar ook nadelen aan.

En als laatst (en niet als minst) willen wij u laten zien dat het ook op afstand via een digitale snelweg gewoon gezellig en leuk is bij Art & Design.

Graag zien wij u 15 oktober om 19:00 op deze pagina.

Nu al dringende vragen?

Op de avond zelf zullen wij uiteraard veel informatie geven, maar heeft u nu al specifieke vragen? Mail ze dan nu al door a.u.b. (Klik op de knop hieronder). Wij zullen alle vragen inventariseren en de antwoorden op deze vragen meenemen in onze presentatie.

Ja ik heb al een vraag die ik graag nu wil stellen!